Nastavitve piškotkov

19. DECEMBER – DAN ODVETNIŠKE PRAVNE POMOČI PRO BONO

V odvetniški pisarni vam v petek, 19. decembra 2014 od 8.00 do 12.00, nudimo pro bono (brezplačno) pravno pomoč, pri čemer želimo pomagati predvsem tistim, ki so najbolj pomoči potrebni in ki si zaradi pomanjkanja denarja ne upajo prestopiti praga odvetniških pisarn. V tem času, bomo strankam nudili prvi brezplačni pravni nasvet. Pravna pomoč se bo izvajala v odvetniški v pisarni v Ljubljani in Mariboru, po predhodni najavi, v okviru razpoložljiv terminov. Prednost bodo imeli socialno šibki ljudje.

Zaradi lažje organiziranosti dela vas prosimo, da še pred 19. decembrom 2012 pokličete v našo odvetniško pisarno v Ljubljani ali Mariboru in se pri rezervaciji termina sklicujte na dan odvetniške pravne pomoči »pro bono« ter si rezervirajte svoj termin. Stranke iz območja Ljubljane lahko pokličejo na telefonsko številko 01 430 40 96 ali se naročijo preko elektronskega naslova pisarna@zavrsek.si. Stranke iz območja Maribora lahko pokličejo na telefonsko številko 02 252 45 03 ali se naročijo na elektronski naslov maja.pravicek@siol.net ali pravicek@zavrsek.si.

 

PRVI BREZPLAČNI PRAVNI NASVET

Prav tako vam vsak prvi petek v mesecu nudimo brezplačno pravno svetovanje v obliki prvega brezplačnega pravnega nasveta. Pomoč se bo izvajala v odvetniški pisarni v Ljubljani in Mariboru v okviru razpoložljivih terminov (od 8.00 do 10.00 ure), po predhodni najavi in rezervaciji termina.

Termin si lahko stranke iz območja Ljubljane rezervirajo na telefonski številki 01 430 40 96 ali se naročijo preko elektronskega naslova pisarna@zavrsek.si, stranke iz območja Maribora pa na telefonski številki 02 252 45 03 ali se naročijo preko elektronskega naslova maja.pravicek@siol.net ali pravicek@zavrsek.si